Σχετικα με εμας

Γιατί να επιλέξετε Raketes Joy

1 Η εταιρεία μας ενεργοποιείται στον χώρο επεξεργασίας ξύλου εδώ και τρεις γενιές. Απασχολεί ιδιαίτερα έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους επαγγελματίες σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.
2  Ο σχεδιασμός και η παραγωγική υλοποίηση αποτελεί 100% κάθετη παραγωγή μας επάνω σε πρωτότυπα σχέδια και καινοτόμα προϊόντα. Οι ρακέτες μας έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, χωρίς αντιγραφές και παραποιήσεις άλλων εταιρειών, με κύριο γνώμονα την εργονομία, την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι και την αισθητική.
3  Τα μοντέλα μας συνεχώς εξελίσσονται βάσει της συνεχούς διενέργειας έρευνας και ανάπτυξης που διενεργείται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, κυρίως αθλητές του χώρου, με στόχο τη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

4  Η αγάπη μας για το σπορ της ξυλορακέτας αποτελεί προϋπόθεση για κάθε μας βήμα με κύριο μέλημά μας να είναι απολύτως ικανοποιημένοι όσοι επιλέγουν τα προϊόντα μας. Δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό πλάνο αλλά το πάθος μας που θέλουμε να αγαπήσετε.

5  Η ρακέτα JOY είναι το ανερχόμενο αστέρι που θα σας ενθουσιάσει και θα σας μυήσει στον κόσμο του αθλήματος της ξυλορακέτας, όντας ένα επαγγελματικού επιπέδου προϊόν σε μοναδικές τιμές!!!

6  Οι ρακέτες JOY έχουν μία πλήρη γκάμα για όλα τα επίπεδα παικτών και όλες τις ηλικίες.

7  Είναι αποκλειστικά Ελληνικού σχεδιασμού και Ελληνικής κατασκευής.

8  Η λέξη JOY σημαίνει χαρά και είναι αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε μέσα από την αγάπη και το μεράκι μας, το οποίο αποτυπώνουμε στα προϊόντα μας.

9  Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από τα πλέον επιλεγμένα προϊόντα με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους προμηθευτές ώστε το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο και με σταθερά χαρακτηριστικά.

10  Χρησιμοποιούμε πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες, μιας και είμαστε γνώστες του ξύλου εδώ και δεκαετίες, με σκοπό να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αντοχή στο χρόνο.

 

Η ιστορία μας

Ρακέτες δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Το 2012 παίζοντας ρακέτες στην παραλία σκέφτηκα: Γιατί να μην φτιάξω κι εγώ τη δική μου ρακέτα θαλάσσης; Χρόνια επιπλοποιός, ξέρω τα μυστικά του ξύλου απ’ έξω και ανακατωτά. Έτσι, αναζήτησα το κατάλληλο ξύλο για τη ρακέτα μου. Έπρεπε να είναι ένα ξύλο ελαφρύ το οποίο όμως θα αντέχει τα δυνατά χτυπήματα των παικτών αλλά και την αλμύρα της θάλασσας. Το κατάλληλο ξύλο βρέθηκε, η ρακέτα σχεδιάστηκε και ετοιμάστηκε η πρώτη φουρνιά. Η δικιά μου ρακέτα θαλάσσης ήταν πλέον γεγονός! Το όνομά της; JOY! Την επόμενη κιόλας μέρα ξεχύθηκα στην παραλία και άρχισα τον ρακετοπόλεμο. Φέτος αποφασίσαμε να φέρουμε στη διάθεσή σας εκτός από τη ρακέτα JOY και άλλα προϊόντα σχετικά με τις ρακέτες θαλάσσης όπως μπαλάκια τένις, τσάντες μεταφοράς, και πολλά ακόμα προϊόντα τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε με μια περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Ο στόχος μας να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για τις ρακέτες. Γνωρίστε λοιπόν και σεις τη ρακέτα JOY! JOY σημαίνει χαρά! Ελπίζουμε να την απολαύσετε όσο τον ήλιο και τη θάλασσα. Ρακέτες JOY! Το απόλυτο παιχνίδι παραλίας!

περισσοτερα

 

Προτεινομενα Προϊοντα